Corina Creţu: Am plecat pentru că mi-a fost ruşine să mai spun că sunt în PSD

Corina Creţu: Am plecat pentru că mi-a fost ruşine să mai spun că sunt în PSD

Corina Creţu a declarat, duminică, la Convenţia Pro România, că motivul pentru care a plecat din PSD şi a renunţat la funcţia de comisar european a fost că i-a fost ruşine să mai spună la Bruxelles că este în Partidul Social Democrat.

 

Corina Creţu a declarat că „degeaba ne facem complimente acum, după ce s-au pierdut miliarde de euro”, europarlamentarul făcând referire la faptul că preşedintele interimar al PSD a declarat, anterior, că nu îi e teamă să spună ce comisar european bun a fost Corina Creţu.

„Am plecat după 29 de ani din PSD. Credeţi că după 29 de ani în PSD mi-a fost uşor să plec şi să părăsesc o funcţie cu un salariu de 18.000 de euro pe lună, înainte de termen? Am plecat că mi-a fost ruşine să mai spun că sunt în PSD. Degeaba ne facem complimente acum, după ce s-au pierdut miliarde de euro. Cum puteam eu, comisar european, să explic faptul că şi acum 70% din banii europeni din 2014 i se cuvin României. Aşteaptă la Bruxelles să fie accesaţi", a spus Corina Creţu.

Corina Creţu a ţinut să îi dea replica lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce liderul ALDE a spus că există „o conspiraţie” împotriva României.

„Domnule Tăriceanu, nu e nicio conspiraţie mondială împotriva României”, a mai spus Creţu.

Comenteaza