Coroian vrea să-l controleze pe Uioreanu la călătoriile în străinătate

Coroian vrea să-l controleze pe Uioreanu la călătoriile în străinătate
Aflat într-un conflict tot mai acut cu Horea Uioreanu, cu a cărui soţie concurează în colegiul 9 pentru deputaţi, liderul grupului consilierilor judeţeni PDL, Alexandru Coroian, îi cere socoteală şefului judeţului despre numeroasele călătorii în străinătate. Uioreanu îi răspunde că a fost la „vânătoare" de investitori.
">

„Îi cer public lui Horea Uioreanu să detalieze toate deplasările în străinătate. Să prezinte componenţa delegaţiilor, costul fiecărei deplasări şi rezultatele obţinute. În trei luni, domnul Uioreanu s-a plimbat prin străinătate cât alţii în trei mandate. Îşi răsplăteşte oamenii din USL şi îşi oferă sieşi astfel de minivacanţe pe bani publici", a acuzat Coroian. Şeful judeţului susţine că a dat de fiecare dată explicaţiile necesare. „Nu am ce explicaţii să-i dau domnului Coroian, după fiecare deplasare în străinătate am organizat câte o conferinţă de presă, în care am oferit toate detaliile. Nu am fost în vacanţă, am căutat investitori, pentru a crea cât mai rapid cele 15.000 de noi locuri de muncă în judeţul Cluj, aşa cum am promis şi rezultatele se văd, investitorii încep să vină, vezi, de exemplu, Battistero", a reacţionat Uioreanu.

Din 22 iunie, când a fost învestit oficial în funcţia de preşedinte al consiliului judeţean, Horea Uioreanu a avut, în medie, mai mult de o ieşire din ţară pe lună, vizitând, până acum, Bulgaria, Polonia, Italia, Germania şi China.

 

Comenteaza