Coronavirus | Iohannis, la bilanţul MAI: Vă cer să vegheaţi la întărirea controlului la frontiere

Coronavirus | Iohannis, la bilanţul MAI: Vă cer să vegheaţi la întărirea controlului la frontiere

Preşedintele Klaus Iohannis le-a solicitat, marţi, angajaţilor MAI să vegheze cu responsabilitate şi cu calm la întărirea controlului la frontiere în contextul răspândirii infecţiei cu coronavirus.

"În contextul actual, al combaterii răspândirii infecţiei cu coronavirus, vă cer să vegheaţi cu responsabilitate, dar şi cu calm, la întărirea controlului la frontierele maritime, aeriene şi terestre. Traversăm o perioadă complicată la nivel global, iar cetăţenii au nevoie şi de sprijinul dumneavoastră pentru a se simţi în siguranţă. De modul în care acţionaţi depinde ca panica să nu se instaureze, iar românii să simtă că sunt apăraţi şi protejaţi", a spus şeful statului la prezentarea raportului de activitate al MAI pe anul 2019.

Şeful statului i-a îndemnat pe angajaţii MAI să-şi intensifice eforturile de îmbunătăţire a performanţei.

"Exigenţele pe care cetăţenii le au faţă de acţiunile instituţiei dumneavoastră sunt ridicate. De aceea, pentru a spori încrederea societăţii în Ministerul Afacerilor Interne, vă îndemn să intensificaţi eforturile de îmbunătăţire a performanţei, iar serviciile pe care le asiguraţi să se bazeze pe cinste, integritate, onestitate şi respect faţă de demnitatea umană", a afirmat Iohannis, care i-a felicitat pe angajaţii MAI pentru rezultatele obţinute în anul 2019.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza