Cozmin Gușă: Dragnea a dat foc PSD. Va fi decapitat

Cozmin Gușă: Dragnea a dat foc PSD. Va fi decapitat
Consultantul politic Cozmin Gușă a dezvăluit la REALITATEA TV că Liviu Dragnea este pe punctul de a fi „decapitat”. Acesta a precizat că sunt parlamentari care susțin că șeful PSD nu mai vrea dezincriminarea abuzului în serviciu.

Cozmin Gușă susține că surse din interiorul PSD arată cât de mare e criza în interiorul partidului. „Au fost informați parlamentarii că domnul Dragnea nu mai dorește dezincriminarea abuzului în serviciu", a spus analistul care a precizat că aceasta a fost scânteia care va prinde focul.

„Primarii suferă din cauza acestei încadrări, legate de abuzul în serviciu. Opoziția lui Dragnea a dat foc PSD-ului. Va fi o săptămână de foc. Ei se vor chinui să facă legile așa cum și-au propus. Va fi interesant dacă Dragnea se va răzgândi sau nu. Am putea să spunem: „domnule, da ce băiat bun e Dragnea, cum s-a răzgândit el". Numai că nu e așa. Dl Dragnea are un dosar greu TELDRUM și i se spune că i s-ar mai putea face și altele mai grele pe alte subiecte. Tot lui Dragnea i se spune că atât de grave au fost faptele lui, încât persoane din familia lui ar fi în pericol de arestare. Ceea ce este ceva groaznic", a dezvăluit consultantul la REALITATEA TV.

Cât despre dezincriminarea abuzului în serviciu, analistul spune că foarte multe dosare vechi ar pica. „Toată furia ar fi orientată împotriva lui Liviu Dragnea și a familiei sale".

„Acest joc, în care practic Dragnea își trădează colegii de partid, care l-au adus tocmai ca să rezolve această situație, ne va pune într-o situație nemaivăzută", a precizat analistul, care a explicat că dosarele șefului PSD sunt începute însă nu sunt publice. „Dacă se bate cu procurorii, atunci aflăm noi lucruri despre Dragnea", spune consultantul.

Fără legile Justiției, Dragnea va fi decapitat

Liviu Dragnea a pierdut lupta din PSD, spune consultantul politic Cozmin Gușă, care a subliniat că Dragnea este autorul unui „management execrabil". „Dacă nu dă legile Justiției cum vrea Partidul, Liviu Dragnea este decapitat de la vârful PSD pentru că nu are cum să se susțină".

„Liviu Dragnea, știind că va pierde, este gata să urmeze modelul idolului său politic Donald Trump, să dea foc majorității parlamentare să genereze un mare război ca să scape. Dragnea încearcă acest lucru printr-un posibil scenariu de alegeri anticipate, numai că ar avea nevoie să dea jos Guvernul. Este ultima carte pe care o are la dispoziție", a declarat consultantul politic la REALITATEA TV.

„Românii vor vedea la final de an cât de mult poate să conteze un vot greșit. Așa popor, așa politicieni", a conchis Gușă.

 

Comenteaza