Creierul din spatele campaniei lui Sărmaș: ''Clujenii au deja probleme de oraș vestic, Boc nu a facut o treabă rea''

Creierul din spatele campaniei lui Sărmaș: ''Clujenii au deja probleme de oraș vestic, Boc nu a facut o treabă rea''

Campania lui Sabin Sărmaș pentru primăria Cluj-Napoca a fost gândită de creativul Vlad Mercori. 

''Clujenii sunt foarte diferiti de iesenii mei. La sfarsitul anului trecut, Sabin mi-a zis ca lucrurile stau altfel si nu l-am prea crezut. Am stat la Cluj cate doua saptamani in martie si aprilie si aproape toata luna mai pana in iunie. Mi-am dat seama pe parcurs ca avea dreptate. 

La Iasi in campanie iesi scoti toate armele indiferent de calibru dupa cum l-ati si putut vedea pe Marius Bodea pe Tiktok. La Cluj e altfel. Orasul a beneficiat de investitii imense iar Boc, una peste alta nu a facut o treaba rea, mai ales daca il raportam la ce a mai existat prin politica romaneasca. Cred ca daca il bateam, istoria ar fi ramas blanda cu el. Nu stiu cum va fi daca va fi nevoit sa duca mandatul asta pana la final. 

Clujenii au deja probleme de oras vestic, de exemplu zone verzi, piste de biciclete, etc. Daca vii la Iasi, noi inca avem probleme de oras post-sovietic: nu avem stadion, nu avem Sala polivalenta, vrem sa nu se mai fure la carbunii cu care alimentam caldura centralizata, etc. 

M-as bucura sa existe si comportament electoral de tip vestic unde se iese la vot 50%+; dar asta e pentru toata Romania, nu doar Cluj'', a declarat Mercori pentru Apuseni.info. 

Vlad Mercori, co-founder Stakeborg, este un specialist în campanii oline din Iași.

Primarul Emil Boc a câștigat încă un mandat pentru municipalitatea clujeană, la algerile locale din 9 iunie 2024, pe locul doi clasându-se independentul Sabin Sărmaș, fost coleg de partid. 

Comenteaza