Cristian Lungu: "Astăzi e începutul sfârșitului pentru p(l)andemia Covid-19 și în România"

Cristian Lungu: "Astăzi e începutul sfârșitului pentru p(l)andemia Covid-19 și în România"

Fostul senator PMP Cristian Lungu a reacţionat pe reţelele de socializare după ce CCR a anunțat că dezbate azi neconstituționalitatea Legii carantinării și izolării (Legea nr. 55/2020).

"Astăzi e începutul sfârșitului pentru p(l)andemia Covid-19 și în România. Spun asta pentru ca la ora 9:00 Curtea Constituțională a României are pe ordinea de zi pronunțarea pe neconstituționalitatea Legii carantinării și izolării (Legea nr. 55/2020). Acesta lege a fost votată anul trecut în iulie de 115 senatori, în timp ce 8 senatori au votat împotrivă și 3 s-au abținut.

Legea nr. 55/2020 este baza legală pentru toate abuzurile la care românii au fost supuși în ultimul an de către autoritățile centrale, dar și locale. Mă refer aici la câteva dintre acestea, precum:

- interzicerea sau restrângerea circulației persoanelor și vehiculelor pe teritoriul României;

- interzicerea sau restrângerea activității operatorilor economici, măsură care a condus la distrugerea unor sectoare economice precum HoReCa;

- restrângerea și suspendarea procesului de educație prin masuri excesive și abuzive, aplicate copiilor și care au adus atingere securității vieții, integrității fizice, psihice și emoțional-afective a copiilor;

- obligativitatea purtării măștii de către adulți si copii, precum și obligativitatea distanțării fizice a persoanelor;

- internarea forțată și obligatorie într-o unitate sanitară a persoanelor suspectate că ar fi infectate cu SARS-CoV-2;

Înțeleg din sursele mele că asupra CCR se exercită presiuni pentru a fi declarată constituțională această lege. Sunt convins ca judecători CCR vor găsi puterea de a anula Legea nr. 55/2020 și astfel vor anula puterea dictaturii medicale, toate constrângerile, inclusiv presiunea care se face acum pentru vaccinarea populației cu vaccinuri experimentale. După ce CCR va declara neconstituțională această lege, toate amenzile date de mai bine de un an nu vor mai avea baza legală și nu vor mai fi aplicate.

S-au comis prea multe abuzuri în ultimul an de p(l)andemie! Aplicabilitatea Legii 55/2020 trebuie să înceteze!", a afirmat politicianul.

Comenteaza