Cristian Lungu: Vaccinarea prin șantaj și amenințare a clujenilor

Cristian Lungu: Vaccinarea prin șantaj și amenințare a clujenilor

Reacție vehementă a liderului politic, Cristian Lungu, după ce autoritățile afirmă că vor impune segregarea pe criterii sanitare a clujenilor care nu doresc să se vaccineze anti-Covid-19.

"VACCINAREA PRIN ȘANTAJ ȘI AMENINȚARE A CLUJENILOR!

Din cauza fricii în martie 2020, când pandemia a debutat în România, cetățenii au acceptat, ba unii chiar au cerut restricții și limitări ale propriilor drepturi și libertăți garantate de Constituție, pentru a se simți în siguranță. Alții s-au supus multor aberații în ce privește politicile de sănătate publică, precum și actelor administrative concepute de birocrați complet iraționali (amintesc scurt restrângerea programului magazinelor, măsură care, de fapt, duce la aglomerării și în consecința cauzează mai multe cazuri de infectări).

Și tot din martie 2020, prin politica pașilor mărunți s-a instalat un totalitarism sanitar impus de o mână de birocrați și chiar de medici aserviți Big Pharma, dar mai ales cu complicitatea unei părți a mass-mediei care a fost plătita din fonduri publice (50 de milioane de Euro aprox.) să nu discute despre măsurile aberante luate de guvern, despre restricțiile sanitare și sociale fără noimă și despre efectele secundare grave, precum decesul, cauzate de vaccinurile experimentale Covid-19 produse de Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca si Johnson & Johnson.

Acest virus venit din China nu este mai letal decât alți agenți patogeni din aceeași familie a coronavirusilor. Boala provocată de SARS-CoV-2 poate fi tratată relativ ieftin (vezi protocoale propuse de medici români precum doctorul Adina Alberts), iar dintre cei infectați mai mult de 99% au supraviețuit. Virusul este, însă, eficient ca instrument politic de remodelare a societății. Astfel, o mulțime de oameni par să se fi obișnuit cu purtarea măștii, deși studiu după studiu arată clar că măștile vândute în farmacii și cerute de autorități nu protejează împotriva infecțiilor cu SarsCov-2.

Însă, aberația care a umplut paharul este că din ce în ce mai mulți oameni, care au convingerea că sunt cultivați din punct de vedere juridic, ajung să accepte și să anunțe impunerea segregării pe criteriul sanitar al vaccinării. Această idee a obligativității unui tratament medical este complet nazistă. Vaccinurile nu sunt sigure, iar ministrul Sănătății care le promovează a primit donații de la companiile farmaceutice care le produc. Conflictul de interese este atât de evident!!!

Aberația medicală și socială este și mai mare când observi că toate cele patru vaccinuri anti-Covid-19 sunt încă în studiu clinic în faza a treia care va dura până în 2023. Cu alte cuvinte, asistăm la un experiment pe cobai umani, experiment promovat ilegal de medici și de influenceri plătiți cu bani publici, pentru a spune că așa-zisul ser/medicament este 100% sigur și eficient. Cele 4 vaccinuri NU SUNT NICI SIGURE ȘI NICI EFFICIENTE!!!

Mai mult de atât, Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a confirmat, într-un document oficial că în perioada 1 ianuarie – 14 martie, la nivel național au fost înregistrate 7.342 de reacții adverse postvaccinale indezirabile (RAPI) la vaccinul anti-Covid. De asemenea, în același interval s-au înregistrat 89 de decese în rândul persoanelor care s-au vaccinat anti-Covid-19. Toate cele 89 de persoane vaccinate anti-Covid-19 și decedate ulterior de Covid, au fost injectate cu serul produs de Pfizer/BioNTech.

Bianca Drăguşanu a dezvăluit public că guvernul oferă influencerilor bani să spună că s-ar fi îmbolnăvit de COVID-19, pentru a face cât mai palpabilă și a concretiza în rândul nostru această pandemie. Altora li s-au oferit bani să spună că s-au vaccinat și că se simt minunat.

Apoi, aud anumite companii private și autorități publice care afirmă că vor implementa segregarea medicală a populației și că vor condiționa locul de muncă și accesul clujenilor la diferite servicii și evenimente de înțeparea cu un ser experimental a celor care au decis să fie mioare plăpânde și să aibă totală încredere în autorități. Cu alte cuvinte, deși promiteau că vaccinarea va fi voluntară autoritățile nu au reușit să convingă să se înțepe nici măcar 15% din populație? Practic centrele de vaccinare s-au golit în ultima săptămână. Vă dați seama ce “încredere” are lumea în ei și în vaccinul promovat cu atâta ardoare de aceștia în calitate de drone de marketing ale Big Pharma?!

Clujenilor care nu doresc sa fie mioare plăpânde le spun atât: Vaccinarea nu este obligatorie în România!

Dacă vi se condiționează locul de muncă de vaccinare trebuie urgent să faceți plângere la Parchet pentru abuz în serviciu a autorităților publice sau a managerilor din companiile private care ar pune în practică asemenea demersuri, dar și plângeri pentru hărțuire pentru că vi se încalcă dreptul la munca și indirect dreptul la viață. Spun asta deoarece neputând să munciți veți rămâne fără un salariu și în consecință veți fi condamnați la foamete. Mai mult de atât se pot trimite plângeri și la CNCD pentru discriminare, în lipsa unui cadru legal care să permită un demers de segregare a populației pe criterii sanitare.

Personal fiind imunizat natural împotriva Covid-19, nu m-am vaccinat. Aștept să fiu segregat pentru prima dată pe criterii sanitare, pentru a-i aduna pe toți cei care vor fi segregați ca mine din Cluj și să deschidem o acțiune colectivă în instanță împotriva unei autorități publice sau a unei entități private, gen Untold, care ar îndrăzni să concretizeze un asemenea demers coronazist", afirmă fostul senator Cristian Lungu.

Comenteaza