Cristian Matei: „Votul de astăzi este pentru viitor / Turda are un parcurs fără precedent pe drumul dezvoltării”

Cristian Matei: „Votul de astăzi este pentru viitor / Turda are un parcurs fără precedent pe drumul dezvoltării”
| Foto: Facebook Cristian Matei

Liberalul Cristian Matei spune că Turda are un parcurs care trebuie continuat „indiferent de zgomotul din jur” și îi îndeamnă pe turdeni să meargă la vot.

„Votul de astăzi este în primul rând despre și pentru Turda! Este un vot pentru dezvoltare, pentru viitor și pentru o viață mai bună în comunitatea noastră! Turda are un parcurs fără precedent pe drumul dezvoltării durabile, un parcurs care trebuie continuat indiferent de zgomotul din jur!

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul constant, pentru opiniile voastre, pentru răbdarea și înțelegerea de care ați dat dovadă. Pentru toate aceste lucruri vă sunt recunoscator! Proiectele realizate au adus beneficii incontestabile comunității noastre, iar viitorul promite și mai mult, cu alte 38 de proiecte pentru a transforma Turda.

Astăzi, trebuie să arătăm ca iubim Turda, așa că vă îndemn sa mergeți la vot și să votați așa cum vă spune inima și rațiunea, pentru că fiecare voce contează, fiecare voce trebuie auzită pentru a legitima direcția pe care, de mâine încolo, o va avea Turda”, a spus Cristian Matei, candidat PNL pentru un nou mandat la Primăria Turda. 

Comenteaza