CRIZĂ MAJORĂ LA LIBERALI. CUM ARATĂ PNL DIN INTERIOR. “Jocuri de Putere” cu Adriana Săftoiu, ora 21:00

CRIZĂ MAJORĂ LA LIBERALI. CUM ARATĂ PNL DIN INTERIOR. “Jocuri de Putere” cu Adriana Săftoiu, ora 21:00
În această seară, de la ora 21:00, Adriana Săftoiu vine la “Jocuri de Putere” şi analizează criza majoră prin care trece Partidul Naţional Liberal. Vei afla cum arată PNL în interior şi dacă se poate sau nu se poate reforma fără un audit extern în perspectiva alegerilor din 2016. De ce boli ale tranziţiei suferă
liberalii? Sunt ele vindecabile? Ce aşteaptă românii de la cel mai mare partid al dreptei?

De asemenea, Adriana Săftoiu îţi va spune cum a ajuns Traian Băsescu umbra lui Corneliu Vadim Tudor – populist, antiamerican şi antieuropean. Care sunt asemănările cu Vladimir Putin? Când s-a transformat fostul președinte?

Răspunsuri de la fostul purtător de cuvânt al Palatului Cotroceni dar şi al premierului Radu Vasile - perioadă în care a lucrat îndeaproape cu actualul vicepremier Costin Borc, fost şef al cancelariei lui Radu Vasile!

De la ora 22:30, economistul Florin Cîțu face demonstrația efectelor devastatoare ale ultimelor măsuri "economice" ale lui Victor Viorel Ponta şi îți arată cât de mare este riscul să ne întoarcem la cifrele crizei din 2009.

Vei vedea de ce crede Cîţu că un deficit bugetar de aproape de 3% in 2016 reprezintă un eşec din start al Guvernului, dar şi de ce nu stau în picioare calculele lui Eugen Orlando Teodorovici, ultimul ministru al Finanţelor din Cabinetul Ponta.

EXCLUSIV: Care este cifra uriașă drenată de camarila fostului premier și câți bani au ajuns dintre aceștia chiar în conturile, buzunarele și investitiile premierului Ponta?

În această seară la "Jocuri de Putere", numai pe REALITATEA TV și REALITATEA FM cu Rareș Bogdan și invitațti săi!

Comenteaza