Cu amendamentele pe masă! PNL Cluj îi somează pe parlamentarii puterii

Cu amendamentele pe masă! PNL Cluj îi somează pe parlamentarii puterii
PNL le cere parlamentarilor clujeni ai PSD şi ALDE să facă publice amendamentele depuse la Legea Bugetului Național. Asta după ce amendamentele liberalilor legate de centura metropolitană, Autostrada Transilvania, spitalul regional şi aeroport au fost respinse.

"Județul Cluj este din nou Cenușăreasa alocărilor financiare de la bugetul național. În loc ca astăzi, odată cu adoptarea noului Buget Național în Parlament, să discutăm despre fonduri alocate pentru Autostrada Transilvania, Centura Metropolitană a Municipiului Cluj-Napoca, pista Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj și alte obiective de interes județean și regional, asistăm neputincioși la bătaia de joc a PSD față de toți locuitorii județului Cluj", transmite PNL Cluj.

Liberalii îi acuză pe parlamentarii clujeni ai PSD şi ALDE că "au susținut și votat dezvoltarea infrastructurii din Teleorman, Dolj, Olt sau Mehedinți, după directivele date de șeful de partid, Liviu Dragnea", în loc să susțină amendamentele parlamentarilor PNL care vizau finanțarea investiţiilor din Cluj.

"Îi somăm pe parlamentarii PSD-ALDE Cluj să spună cu subiect și predicat care au fost amendamentele depuse de ei la legea bugetului național și care dintre aceste amendamente au fost adoptate", se arată într-un comunicat remis presei de PNL Cluj. 

VEZI şi Investiţiile mari ale Clujului, fără bani de la centru. Autostrada Transilvania, aeroport şi centura metropolitană

Citeşte aici şi poziţia PSD Cluj despre alocările bugetare pentru judeţ.

Comenteaza