Advertorial Cu cine votează clujenii. Sondaj de opinie

Cu cine votează clujenii. Sondaj de opinie

Alianța 2020 USR PLUS domină Clujul în preferințele alegătorilor. În sondajul realizat de IRES, înaintea campaniei electorale, în Cluj-Napoca, Alianța USR PLUS a fost creditată cu aproape 37% din opțiunile de vot, fiind urmată, la mare distanță, de PNL, cu 20,1% din opțiuni, PSD, cu 12,9% și UDMR, cu 10,9%.

În ultimele decenii, mișcările civice clujene, legate de salvarea parcurilor, bătălia pentru spațiul public, lupta împotriva corupției, implicarea în cauza Roșiei Montane, dreptul la vot al cetățenilor din diaspora, protejarea apelor și pădurilor țării, combaterea problemelor sociale și a discriminărilor etnice s-au extins, apoi, în întreaga Românie. Acum, Cluj-Napoca are șansa de a da semnalul schimbării și în politică.

Pentru asta avem nevoie de votul și încrederea ta, care să confirme faptul că municipiul Cluj-Napoca este vârful de lance și în schimbarea modului de a face politică în România. Victoria Alianței USR PLUS în Cluj ar da încredere și speranță, în anii care vor veni, și cetățenilor din alte localități și zone ale țării, că România poate fi guvernată și administrată în mod onest și cinstit, de oameni care au performat în domeniilor lor de activitate, înainte de a intra în politică, și care pun mai presus interesele cetățenilor, nu ale hoților, atunci când se află într-un serviciu public.

Votul de duminică, 26 mai, reprezintă o șansă uriașă pentru Cluj-Napoca și România, de a vota oameni competenți, care n-au făcut nici un compromis sau blat cu cei care au prădat țara! Te așteptăm, duminică, 26 mai 2019, la urne. Votează Alianța USR PLUS și fii și tu parte din schimbarea României! Fără hoție, ajungem departe!

Sondajul menționat a fost realizat de IRES, înaintea campaniei electorale în Cluj-Napoca, pe un eșantion de 1021 de persoane, marja de eroare fiind de 3,0%, pentru USR Cluj. Interviurile s-au desfășurat față în față. Mai multe detalii informații din Sondajul IRES, AICI!

Articol electoral publicat la comanda USR 

Comenteaza