Cum a reacţionat PSD Cluj, după DEMISIA lui Vasile Dâncu de la Apărare

Cum a reacţionat PSD Cluj, după DEMISIA lui Vasile Dâncu de la Apărare

PSD Cluj a reacţionat luni, după anunţul demisiei ministrului Dîncu de la Apărare. Sfârşitul de săptămână Vasile Dâncu şi l-a petrecut la Cluj-Napoca, alături de social-democraţii ardeleni. 

Vasile Dîncu, ministrul demisionar al Apărării și Președintele Consiliului Național al PSD a participat la Cluj-Napoca în weekend la întâlnirea cu reprezentanții partidului de la filiala Cluj, unde s-au înrolat în partid doi mari sportivi ai României fostul baschetbalist, Bruno Roschnafsky, și fosta handbalistă, Carmen Amariei. 

PSD Cluj a reacţionat luni, după anunţul demisiei ministrului Dîncu de la Apărare, prin vocea social-democratului Alexandru Cordoş.

"Astăzi România a suferit o reală pierdere din punct de vedere politic, administrativ și diplomatic.
Într-un asemenea domeniu, cum este cel al apărării, este necesară o comunicare permanentă şi armonioasă din partea ambelor părți, motivele demisiei fiind de altfel menționate foarte clar de către domnul profesor Vasile Dîncu.

PSD Cluj este alături de domnul Vasile Dîncu în toate acțiunile si demersurile viitoare. Apreciem și îi suntem recunoscători pentru toată munca depusă în cadrul Guvernului și a Ministerului Apărării Naționale. Un gest lipsit de egoism, care vine din dorința unui echilibru necesar României.

Este important ca în actualul context geopolitic, România să fie un partener consecvent și stabil al NATO și Uniunii Europene. Sperăm ca actualele, dar mai cu seama viitoarele evenimente să nu compromită eforturile întreprinse de domnul ministru Vasile Dîncu de până acum", a transmis Cordoş. 

În 21 octombrie 2022 a avut loc întâlnirea responsabililor de departamente și a Biroului Politic Județean al PSD Cluj, iar pe ordinea de zi a acestei întâlniri a fost analiza activității departamentelor pe domenii şi programul activităților pe trimestrul IV 2022 și pe anul 2023.

Comenteaza