Video Cum vede Alin Tișe viitoarea guvernare condusă de PSD: „Nu aștept să se întâmple miracole”

Cum vede Alin Tișe viitoarea guvernare condusă de PSD: „Nu aștept să se întâmple miracole”

Rotativa guvernamentală dintre PSD și PNL este programată să aibă loc la sfârșitul lunii mai. Atunci, social-democrații și liberalii vor schimba între ei premierul, dar și o parte din ministere.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre ce așteptări are de la viitorul Guvern care va fi condus de un premier PSD.

„Guvernarea va fi aceiași, între aceleași partide. Așteptarea mea este să nu se întâmple lucruri mai rele decât s-au întâmplat până acum. Au fost lucruri rele sau nefuncționalități care s-au petrecut în toate domeniile. Speranța mea este ca printr-o nouă așezare să nu se mai întâmple acele lucruri rele.

Să lăsăm oamenii de afacere în pace, să nu-i mai bulversăm. Să lăsăm sistemul medical și să nu-l mai politizăm pe ici, pe colo. Să lăsăm profesorii să-și facă treaba. Dacă se întâmplă acest minim de deziderat și se continuă pe această linie, adică o normalizare a vieții de zi cu zi, cred că avem de câștigat cu toții”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Șeful CJ Cluj a mai spus că, de-a lungul timpului, s-a demonstrat că statul degeaba ia măsuri dacă populația nu crede în ele. „Deci eu nu aștept să se întâmple miracole. Este o perioadă dificilă în care ne aflăm”, a conchis Tișe.

Comenteaza