Video Cum vede Emil Boc ultimul scandal dintre PSD și PNL: „Țara are nevoie de stabilitate. Trebuie mai multă înțelepciune”

Cum vede Emil Boc ultimul scandal dintre PSD și PNL: „Țara are nevoie de stabilitate. Trebuie mai multă înțelepciune”

Premierul Marcel Ciolacu (președinte PSD) și europarlamentarul Rareș Bogdan (prim-vicepreședinte PNL) sunt protagoniștii celui mai recent scandal din interiorul coaliției de guvernare, unde tensiunea pare că este tot mai mare.

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit, la ZIUA LIVE, despre tensiunile dintre liberali și social-democrați.

Este evident că odată cu apropierea alegerilor de anul viitor, tot mai evidente sunt și diferențele dintre PNL și PSD. Sunt două partide care vin din direcții diferite: unul de la stânga, celălalt de la dreapta. Este firesc să existe puncte de vedere diferite. Soluțiile la problemele care apar sunt diferite. De aceea, nu este ușor să găsești un numitor comun astfel încât să poți merge mai departe până la alegeri.

Cu toții suntem de acord că țara are nevoie de stabilitate. Este cel mai important câștig pe care îl are România astăzi, cu război la graniță, cu inflație, etc. Trebuie să gestionăm cât mai bine situația. Probabil că o să mai apară dispute de acest fel. Sper să fie păstrate în limitele jocului democratic pentru a nu pune țara la mijloc. Trebuie avută mai multă înțelepciune”, a declarat, la ZIUA LIVE, Emil Boc.

Prima măsura care trebuie luată după alegerile de anul viitor

Primarul Clujului a reiterat ideea unei reforme administrativ-teritoriale a României: „Țara nu mai poate funcţiona cu peste 3.000 de UAT-uri, în condiţiile în care aproape o treime dintre acestea nu au capacitatea să îşi asigure din venituri proprii resursele necesare. Primul lucru care ar trebui făcut după alegerile din 2024, de noul Guvern instalat la dorințele românilor, este reforma administrativ teritorială a țării”, a transmis Boc.

Comenteaza