Dan Barna salută decizia privind anticipatele: "Cu cât mai repede, cu atât mai bine"

Dan Barna salută decizia privind anticipatele: "Cu cât mai repede, cu atât mai bine"
| Foto: Facebook/Dan Barna

Preşedintele USR, Dan Barna, a transmis, vineri, pe Facebook, că salută decizia preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Ludovic Orban de începere a demersurilor pentru declanşarea anticipatelor.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Avem nevoie de un parlament reformist. Încă de la mijlocul anului trecut am spus că în actuala configuraţie parlamentară o majoritate reformistă este imposibil de construit. De aceea, alegerile anticipate sunt singura soluţie care poate conduce la crearea unei astfel de majorităţi care să reflecte dorinţa românilor de a ieşi rapid din ambiguitatea actuală”, a transmis Dan Barna, vineri, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Liderul USR a spus că salută faptul că preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au hotărât să înceapă demersurile pentru declanşarea alegerilor anticipate.

„Salut, în acest context, faptul că preşedintele şi premierul s-au pus de acord pe acest subiect şi au o opinie comună cu a noastră. România are urgent nevoie de un parlament care să contribuie la buna guvernare nu să o împiedice. Cu cât mai repede, cu atât mai bine”, a conchis Barna.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, vineri, că a hotărât împreună cu preşedintele Klaus Iohannis că pentru România cel mai bine este să fie organizate alegeri anticipate. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza