Foto Dan Barna și-a făcut selfie cu Florin Piersic la Cluj

Dan Barna și-a făcut selfie cu  Florin Piersic la Cluj
Dan Barna și-a făcut selfie cu Florin Piersic la Cluj
Dan Barna și-a făcut selfie cu Florin Piersic la Cluj

Președintele Uniunii Salvați România (USR), Dan Barna, a devenit ţinta ironiilor pe internet pentru că i-a dat un autograf fostului mare antrenor Emeric Jenei, pe care nu l-a recunoscut pe străzile din Oradea.

Dan Barna, preşedintele USR, arată că şi-a învăţat lecţia, conform RTV. Politicianul s-a întâlnit la aeroport cu actorul Florin Piersic, însă de această dată nu a dat autograf, ci a cerut. Emeric Jenei, reacţie după întâlnirea cu Barna. "Asta, că a vrut să-mi dea autograf, e chestie de inteligenţă"

"Întâmplare de sâmbătă. Acum, că am ieșit din logica de campanie, am din nou ocazia să mă bucur fără grijă de întâmplările simpatice ale câte unei zile. Am avut bucuria să îl întâlnesc în aeroport, în Cluj, pe Florin Piersic.

Nu ne cunoșteam, dar toate întâmplările ultimelor luni l-au făcut să-mi vorbească, cu căldura și energia lui inegalabile despre încredere, despre viitor și despre mult suflet. A fost un autentic sentiment de bine, pentru care i-am mulțumit și da, chiar i-am cerut un autograf pe agendă", a scris Dan Barna, în pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza