Dan Barna și Kelemen Hunor au fost vaccinați anti-COVID

Dan Barna și Kelemen Hunor au fost vaccinați anti-COVID

Vicepremierii Dan Barna şi Kelemen Hunor au fost vaccinați miercuri dimineața împotriva noului coronavirus.

Cei doi vicepremieri au fost imunizați la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar "Dr. Carol Davila" din Capitală. 

"Este singura cale prin care putem - sperăm noi anul acesta - să ieşim din logica pandemiei şi să intrăm în logica firească de ţară normală care se dezvoltă. Vaccinul este sigur, este necesar. Tuturor vă recomand: mergeţi să vă vaccinaţi!", a spus Dan Barna, la ieșirea din centrul de vaccinare.

"Am venit şi eu la vaccinare când mi-a venit rândul, sunt convins că prin vaccinare putem depăşi această etapă a pandemiei şi, încet-încet, putem să revenim la viaţa noastră normală, de aceea le recomand şi eu tuturor să se înscrie şi să meargă la vaccinare. Nu există niciun pericol, este un vaccin modern, este un vaccin de tip nou şi cu toţii vom fi în siguranţă, ne vom proteja reciproc dacă ne vom vaccina", a spus Kelemen Hunor, după vaccinare.

Tot la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar "Dr. Carol Davila" se vor vaccina astăzi și ceilalți membri ai Guvernului Cîțu. Sosirea miniștrilor se va face în grupe de câte patru persoane, la un interval de aproximativ 20 de minute.

Până acum s-au mai vaccinat public preşedintele Klaus Iohannis, premierul Florin Cîţu, dar şi preşedintele Senatului, Anca Dragu, şi şeful Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban. 

Comenteaza