Dan Diaconescu, la Dej: "E criză de morcovi, pentru că sunt în fundurile ciocoilor" FOTO / VIDEO

Dan Diaconescu, la Dej:
În această după-amiază, Dan Diaconescu a fost prezent la Dej pentru prima dată.

Diaconescu i-a îndemnat pe dejeni să se prezinte la vot şi să "dea o lecţie ciocoilor". "În 10 iunie să vă prezentaţi toţi la vot, să faceţi o mare, mare schimbare în România. Veţi putea da o lecţie ciocoilor care v-au făcut foarte, foarte mult rău. În 10 iunie toţi ciocoii de aici, din Dej, vor pica", a spus Diaconescu.

Acesta a mai precizat că atunci "când Băsescu va pica vă veţi recupera localitatea, toate bogăţiile şi se vor putea redeschide toate fabricile închise. Ciocoii vor fi pedepsiţi, vor merge în închisorile de aici din vecinătate, de la Gherla şi de la Aiud şi vor da înapoi banii pe care vi i-au furat".

"Domnul Dan", aşa cum este strigat de susţinătorii săi, a mai spus că inginerul Nicolae Lazăr, candidatul PP-DD pentru fotoliul de edil al Dejului, va câştiga alegerile locale din 10 iunie. "Având in vedere numărul dumneavoastră atât de mare, e clar că alegerile vor fi câştigate de noi şi că viitorul dumneavoastră primar va fi colegul nostru, inginerul Nicolae Lazăr", a punctat Diaconescu.

"Aşa cum o spun în fiecare localitate, deja este criză mare de morcovi şi în Dej pentru că toţi morcovii sunt în fundurile ciocoilor din Dej şi din Cluj şi de-aia nu se mai găsesc în pieţe", a mai zis Diaconescu.

Vezi mai jos ce a mai spus Diaconescu:

 

Comenteaza