Foto Dăncilă a emis hotărârea privind revocarea lui Nasra de la şefia PSD Cluj. Alexa: "Uşile partidului sunt din nou deschise"

Dăncilă a emis hotărârea privind revocarea lui Nasra de la şefia PSD Cluj. Alexa: "Uşile partidului sunt din nou deschise"

Viorica Dăncilă, președintele PSD și Mihai Fifor, secretar general al partidului, au emis hotărârea privind revocarea din funcție a lui Horia Nasra, în urma deciziei Comitetului Executiv Național.

Aceeași hotărâre stipulează desemnarea lui Liviu Alexa ca președinte al organizației județene PSD Cluj, precum și dizolvarea Biroului Permanent Județean al organizației PSD Cluj. Alexa este desemnat să coordoneze activitatea organizatorică și politică până la desfășurarea conferinței județene de alegeri. Tot Alexa trebuie să propună spre aprobare în următoarea ședință a Comitetului Executiv Național un nou birou permanent județean interimar.

 

“Usile partidului sunt din nou deschise. Toti cei care au fost uitati de PSD, dati la o parte, toti cei care au fost ignorati, sa vina la partid. Avem de lucru, avem de aparat acest partid important, care a facut atat de mult bine romanilor”, a declar Liviu Alexa, presedinte PSD Cluj

Comenteaza