Dăncilă, baie de mulțime, înconjurată de bodyguarzi. Rareș Bogdan: "Jalnic!"

Dăncilă, baie de mulțime, înconjurată de bodyguarzi. Rareș Bogdan: "Jalnic!"
| Foto: realitatea.net

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, o critică dur pe Viorica Dăncilă, premierul României, după ce a umblat prin mulțime la un eveniment cultural înconjurată de bodyguarzi.

"Nu zicea ea că românii iubesc Guvernul PSD? Atunci de ce se teme? Pentru că printre “reușitele” PSD se află cea mai scumpă mâncare, cele mai scumpe utilități, cele mai multe autostrăzi și spitale pe hârtie? Dar chiar și confruntați cu sărăcia și jalea (35% dintre români sunt săraci lipiți, 50% sunt bolnavi), nu are a se teme. Românii nu sunt violenți. Ei vor trânti la vot această putere incompetentă și coruptă. E doar o operațiune de imagine, din nou, menită să arate cum “mama națiunii” luptă cu “reacțiunea” și “riscă”, pentru popor. Jalnic!", a scris Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Viorica Dăncilă s-a aflat duminică în județul Vaslui, unde a participat la mai multe evenimente cu impact electoral. În Huși, Dăncilă s-a dus la târgul organizat cu ocazia Toamnei Culturale. Ea a fost inconjurata de cel putin de sase gărzi de corp.

Comenteaza