Dăncilă îl pârăște pe Rareș Bogdan lui Iohannis: "L-am văzut cu toţii ameninţându-mă cu procurorii"

Dăncilă îl pârăște pe Rareș Bogdan lui Iohannis: "L-am văzut cu toţii ameninţându-mă cu procurorii"

Viorica Dăncilă i-a solicitat lui Klaus Iohannis să vină cu explicaţii după ce Rareş Bogdan i-a transmis „să se pregătească de o dezbatere cu procurorii”. 

„L-am văzut cu toţii pe Rareş Bogdan, portavocea preşedintelui Klaus Iohannis ameninţându-mă cu procurorii. Citez: «Dăncilă să se pregătească de o dezbatere cu procurorii». Ce să înţeleg? Pentru că am îndrăznit să îl chem pe preşedintele Iohannis la o dezbatere în faţa românilor, sunt ameninţată cu procurorii şi cu dosare?”, a declarat liderul PSD, joi, într-o conferinţă de presă la sediul partidului.

Viorica Dăncilă a adăugat că nu are niciun fel de problemă în a discuta cu procurorii, pentru că nu are nimic de ascuns și îi cere lui Klaus Iohannis să dea o explicație în legătură cu afirmațiile lui Rareș Bogdan.

„Eu nu am o problemă de a discuta cu procurorii. Nu am absolut nimic de ascuns, dar modul în care se procedează este unul care nu trebuie acceptat de niciun român, indiferent de formaţiunea politică din care parte, indiferent că este înregimentat sau nu este înregimentat politic. De aceea, îi cer domnului Iohannis să iasă public să dea explicaţii întregii ţări de ce domnul Rareş Bogdan, purtătorul de mesaj al domnului Iohannis are informaţii despre ceea ce vor să facă procurorii”, a mai spus Dăncilă, citată de Mediafax.

Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan a scris pe Facebook că ceea ce a dezvăluit ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, despre cifrele legate de buget ar trebui anchetat de DNA.

„Alo, DNA? Guvernele PSD au pus pistolul la tâmpla României şi au tras cu sete. Asta e, pe scurt, ce a găsit Florin Cîţu în visterie. Sunt cele mai grave situaţii pe care le-am auzit în ultimii ani. România trăieşte printr-o minune, iar medicul a fost votul de la europarlamentare şi faptul că preşedintele Iohannis şi PNL au făcut totul pentru a demola Guvernul Dăncilă. Ce a dezvăluit Florin Cîţu e de cătuşe. DNA să vină să ia pe sus dubleta Dăncilă-Teodorovici! Monstruozitatea lor este incredibilă. Greţoasă de-a dreptul! Îl ţineţi minte pe Jabba the Hutt, din Războiul Stelelor? Aşa arăta Guvernul PSD”, a scris Rareş Bogdan, joi, pe Facebook.

Comenteaza