Dăncilă, ploaie de gafe, în direct. Rareș Bogdan: "Dă-i omului putere și vei vedea cât îl duce mintea!"

Dăncilă, ploaie de gafe, în direct. Rareș Bogdan: "Dă-i omului putere și vei vedea cât îl duce mintea!"

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan atacă dur la adresa premierului Viorica Dăncilă, după ce aceasta, invitată joi seara la România TV, a scăpat un nou val de gafe.

"În plus, a mai spus că din cauza lui Iohannis s-au bătut interlopii în centrul Bucureștiului. Și alte afirmații de o inconștiență uluitoare. Oare chiar sunt proști care cred asta? Femeia asta conduce Guvernul!! Dă-i omului putere și vei vedea cât îl duce mintea! Mai rămâne să se plângă că 4 asasini plătiți sunt pe urmele ei", a scris Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Dăncilă i-a stalcit numele candidatului pentru postul de comisar european pe care ea insasi l-a sustinut in cadrul CEX, Gabriela Ciot. „Da, rezerva lui Dan Nica este Gabriela Cioc, secretar de stat, Ciot”, a spus Dancila.

 Dancila a spus apoi ca „sunt pro-transatlantic”.

„Daca aduc si un bebelus, sunt convins ca i se va gasi un defect. Faptul ca am sustinut-o pe Rovana Plumb au zis ca sunt anti-europeana. Au spus ca fac un deserviciu Romaniei, mi se pare de o gravitate extraordinara.  Sunt pro-european, sunt pro-transatlantic, dar acest lucru nu ma impiedica sa tin cu tara mea”, a mai spus Dancila.

„Sunt un om care sunt foarte corecta si onesta”, a adăugat premierul.

Comenteaza