Video Foto Daniel Buda, candidat la europarlamentare: „Am votat pentru continuitate la Cluj-Napoca și în județ”

Daniel Buda, candidat la europarlamentare: „Am votat pentru continuitate la Cluj-Napoca și în județ”
| Foto: ZIUA de CLUJ

Președintele PNL Cluj, Europarlamentarul Daniel Buda, candidează pentru un nou mandat la Parlamentul European.

„Am votat astăzi pentru ceea ce înseamnă o listă de europarlamentare care să garanteze unitatea în Uniunea Europeană (UE) într-o perioadă extrem de complexă și dificilă, când iată, vedem că lumea este măcinată de războaie. Această listă de europarlamentare va garanta unitatea în UE, dar, în același timp este o listă de europarlamentare, care va garanta reprezentarea corectă a României în Parlamentul European. Această listă va asigura mai departe finanțarea adecvată a tuturol politicilor europene care au implicații majore în România plecând de la ceea ce înseamnă, în primul rând politica agricolă comună, deoarece discutăm aici de siguranța și securitatea alimentară.

Continuăm cu ceea ce înseamnă politica de coeziune, deoarece administrațiile publice locale au nevoie astăzi și mai departe de aceste fonduri europene pentru a se putea moderniza. În același timp am votat pentru continuitate în Cluj-Napoca și județul Cluj deoarece avem echipe de oameni care au demonstrat și au stiut să facă performanță în municipiu și în județ.

Acești oameni împreună cu echipele lor au reușit să transforme orașul și județul într-un loc în care astăzi nu pierde oameni ci dimpotrivă, atrage resursă umană și acest lucru este extrem de important în contextul în care vedem că avem de-a face cu o depopulare a României foarte mare și, iata că, prin performanța acestor oameni care conduc Consiliul Județean, primăria Cluj-Napoca știu să facă ceea ce este necesar pentru bunăstarea cetățenilor de aici. Sunt absolut convins că mai departe vor continua aceste proiecte”, a declarat Daniel Buda, la ieșirea de la urne. 

Comenteaza