Video Foto Daniel Buda, candidat PNL la europarlamentare: "Nu vreau ca României să îi fie tăiate fondurile din cauza atacurilor sistematice asupra statului de drept"

Daniel Buda, candidat PNL la europarlamentare: "Nu vreau ca României să îi fie tăiate fondurile din cauza atacurilor sistematice asupra statului de drept"

Daniel Buda, candidat PNL de Cluj la europarlamentare, a votat la o secţie de votare din Gheorgheni, fiind însoţit de primarul Clujului, Emil Boc, şi mai mulţi membri ai formaţiunii politice. 

"Am votat pentru ca România să îşi menţină parcursul european, pentru ca România să aibă mai departe parte de fonduri europene pentru a se dezvolta şi a se moderniza, pentru ca primăriile şi administraţiile locale să aibă parte de fonduri europene, la fel fermierii să se bucure mai departe de fonduri europene pentru dezvoltarea agriculturii. Am votat şi pentru statul de drept. Nu vreau ca Româiei să îi fie tăiate fondurile din cauza atacurilor sistematice asupra statului de drept", a declarat Daniel Buda. 

 

 

Comenteaza