Daniel Buda, după închiderea urnelor: „Mă aștept la un rezultat bun pentru PNL la Cluj”

Daniel Buda, după închiderea urnelor: „Mă aștept la un rezultat bun pentru PNL la Cluj”

Președintele PNL Cluj, Daniel Buda, le-a mulțumit clujenilor că au mers la vot astăzi, dar și românilor din întreaga țară.

Europarlamentarul Daniel Buda a precizat că are încredere într-un rezultat bun pentru liberali la aceste alegeri locale la Cluj.

„În primul rând le mulțumesc tuturor clujenilor care astăzi s-au prezentat la vot și de asemenea tuturor românilor din întreaga țară care s-au prezentat la vot. Aceștia au demonstrat că au înțeles că esența democrației este aceea de a merge la vot.

Este important să înțelegem că doar prin vot reușim să fim parte la construcția societății în care noi trăim. În același timp, la Cluj, mă aștept să fie un rezultat bun din partea PNL, deoarece am venit în fața alegătorilor cu persoane care s-au validat în activitățile pe care ei le-au făcut”, a delcarat președintele PNL Cluj.

Daniel Buda a vorbit despre șansele candidaților Partidului Național Liberal la Cluj.

„Indiferent că discutăm despre Primăria Cluj-Napoca sau despre Consiliul Județean, îmi exprim încrederea că vom avea un scor bun la aceste alegeri. Desigur că așteptăm până când vor fi numărate ultimele buletine în fiecare secție de vot”, a adăugat europarlamentarul.

Comenteaza