Daniel Buda, fără Emil Boc lângă el, la vot. "România, alături de Germania"

Daniel Buda, fără Emil Boc lângă el, la vot.
Co-preşedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a ajuns la secţia de votare de pe str. Albini la 09:20, cu 10 minute înainte de ora la care era programat, însoţit de un întreg alai penelist format din circa 10 persoane.

„Astăzi am votat pentru o Românie modernă, o Românie a lucrului bine făcut, pentru o Românie europeană, care să fie aşezată într-o Europă unită, alături de Germania, pentru o Românie orientată spre politici sănătoase în economie, în învătământ, în sănătate şi pentru o Românie a lucrului bine făcut", a declarat Daniel Buda.

Alături de europarlamentar a venit soția sa, dar şi un desant de politicieni, toți îmbrăcați la patru ace: co-preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, co-preşedintele executiv al PNL Cluj, Alin Tişe, co-preşedintele executiv al PNL, Mihai Seplecan, co-preşedintele PNL Cluj-Napoca, Radu Moisin, celălalt lider al organizaţiei municipale a PNL Cluj-Napoca, Dan Tarcea, dar şi fostul prefect Forin Stamatian.

La europarlamentare, Daniel Buda fusese însoţit de primarul Emil Boc. Acum, primarul a fost marele absent din grupul lui Daniel Buda.

 

 

Comenteaza