Daniel Buda, liderul liberalilor clujeni, acuză: "Clujul este tras pe linie moartă de PSD"

Daniel Buda, liderul liberalilor clujeni, acuză:
Preşedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a criticat în termeni duri PSD pentru faptul că în ultimele două guverne nu s-a regăsit niciun clujean.

"Lista de miniștri ai lui Dragnea este doar o continuare a minciunii, a demagogiei și a incompetenței PSD în a guverna România! Din nou, Clujul este tras pe linie moartă de PSD, județul fiind nereprezentat în noul Guvern!", afirmă eurodeputatul Daniel Buda, preşedintele PNL Cluj.

Europarlamentarul clujean a criticat absenţa clujenilor din guvernele PSD de după alegerile din 2016:"Lui Liviu Dragnea nu îi mai plac nici clujenii, înțelegând ca în ultimele două Guverne să nu se regăsească în prima linie niciun reprezentant al județului Cluj. Rușinos!"

Liderul PNL Cluj, membru PPE, l-a acuzat pe preşedintele PSD că sfidează românii prin promovarea în continuare a unor miniştri care şi-au dovedit incompetenţa.

"Liviu Dragnea, în nimicnicia lui, continuă să sfideze până la capăt România și românii în special prin promovarea, din nou, a unor miniștri care și-au dovedit deja incompetența în Guvernul Grindeanu. Este absurd ca persoane care timp de mai bine de 6 luni au pus piedici dezvoltării României și, mai mult, au fost evaluați negativ în cadrul PSD să fie acum reconfirmați pe funcții ca și când ce au făcut, au făcut bine. Lipsa acreditării Autorităților de Management pentru absorbția fondurilor europene precum și numeroasele proiecte pe fonduri europene blocate sau efectiv pierdute, lipsa investițiilor care să genereze locuri de muncă în special în sectorul infrastructurii rutiere, problemele multiple din zona agriculturii pe care zilnic le sesizez, lipsa construirii Spitalelor Regionale, îndepărtarea investitorilor străini prin lipsa programelor economice atractive, reprezintă doar câteva dintre eșecurile Guvernării PSD din ultimele 6 luni", a declarat Daniel Buda.

În opinia preşedintelui PNL Cluj, programul de guvernare atât de invocat de Liviu Dragnea s-a dovedit a fi nefezabil. Daniel Buda afirmă că "nici măcar el însuși nu ar fi în stare să îl pună în aplicare".

 

Comenteaza