Daniel Buda: "Susţinem europarlamentarii partidului care au performat în actualul mandat"

Daniel Buda:
Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a declarat, astăzi, că filiala pe care o conduce va susţine europarlamentarii partidului care "s-au validat" în actualul mandat, el menţionându-l în acest sens pe Rareş Niculescu, deputat european din Cluj.

">

Daniel Buda a declarat, astăzi, că filiala clujeană a PDL urmează să se pronunţe în ceea ce priveşte criteriile de alegere a candidaţilor pentru PE.

"PDL Cluj va susţine europarlamentarii care s-au validat în actualul mandat, care au performat. Nu am făcut o analiză în Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al PDL Cluj, dar eu, personal, apreciez activitatea eurodeputatului de Cluj Rareş Niculescu, care s-a implicat în rezolvarea problemelor comunităţilor locale pe linie de agricultură. Este prematur să vorbim însă despre acest subiect, vom vedea la momentul potrivit. În ceea ce priveşte criteriile de alegere a europarlamentarilor, vom analiza în cadrul filialei", a spus Buda, citat de realitatea.net

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a solicitat tuturor filialelor partidelor susţinerea pentru a candida pentru un nou mandat în Parlamentul European, la alegerile din 2014.

 

Etichete
Comenteaza