De alegeri, am fost principala dvs. sursă de informare. Vă mulţumim!

De alegeri, am fost principala dvs. sursă de informare. Vă mulţumim!
În duminica alegerilor, cei mai mulţi dintre clujeni s-au informat de pe ziuadecj.ro.

ziuadecj.ro a fost, în duminica alegerilor prezidenţiale, cel mai citit website din Cluj. 21.499 de vizitatori unici a înregistrat ziuadecj.ro, potrivit trafic.ro, mai mulţi decât a strâns orice al site de ştiri generaliste din judeţ. Aşa cum v-am promis, am urmărit îndeaproape procesul electoral de la Cluj.

Ne-am trezit devreme să vi-i prezentăm pe primii alegători, am mers pe urmele politicienilor, la secţiile de votare, am identificat incidentele electorale, din fericire nu foarte multe, v-am ţinut la curent în timp real cu prezenţa la urne, dar şi cu mercurialul din supermarketul electoral.

Seara, am avut toate exit-poll-urile, v-am oferit în timp real reacţiile candidaţilor, dar şi ale politicienilor clujeni.

Noaptea, când Dreapta a protestat în faţa Prefecturii, am fost şi noi prezenţi, iar atunci când fostul PSD-ist Gaston Bienvenu l-a îmbrâncit pe actualul PSD-ist Horea Nasra eram de faţă şi v-am relatat în timp real.

În toiul nopţii, am aflat primii rezultatele alegerilor de la Cluj, pe surse, şi vi le-am prezentat, iar dimineaţă am fost cei dintâi care v-am oferit scorul oficial înregistrat de candidaţii la preşedinţie, atât pe municipiu, cât şi pe judeţ.

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi, că ne-aţi citit, că aţi comentat pe website sau pe Facebook, că ne-aţi considerat principala dvs. sursă de informaţii privind alegerile de la Cluj. Duminică, 16 noiembrie, vă invităm la o nouă călătorie electorală, pentru că va fi din nou ZIUA PREŞEDINTELUI pe ziuadecj.ro.

Comenteaza