De ce nu mai candidează Niculescu la europarlamentare VIDEO

De ce nu mai candidează Niculescu la europarlamentare VIDEO
Rareş Niculescu s-a retras de bunăvoie de pe lista pentru europarlamentare a PDL, pentru că vrea să candideze la alegerile parlamentare din România în 2016. Locul său a fost luat de Daniel Buda. Planurile lui Niculescu au fost dezvăluite astăzi de vicepreşedintele PDL Alin Tişe.

Vicepreşedintele PDL Alin Tişe spune că Daniel Buda a fost dorit de către preşedinţii organizaţiilor de partid din Transilvania.

"A fost o decizie luată în BPN, preşedinţii organizaţiilor din Transilvania au dorit acest lucru. Mai mult, Rareş Niculescu a dorit să candideze pentru Parlamentul României motiv pentru care a dorit să rămână pentru viitoarele alegeri", a spus Alin Tişe.

Fostul premier Emil Boc spune că Rareş Niculescu a renunţat să candideze şi infirmă faptul că decizia a fost luată de conducerea partidului.

"E o decizie firească în condiţiile în care Rareş Niculescu a renunţat. Preşedintele organizaţiei este îndrituit, chiar dacă ştiu că nu era mare doritor de o asemenea poziţie. A renunţat, nu a aflat că trebuie să renunţe, cel puţin asta e informaţia mea", a spus Boc.

Boc a mai precizat că nu crede că Rareş Niculesc va pleca din partidul democrat liberal.

Reporter: Alin Golban
Operator: Florin Dan

Comenteaza