De ce PNL nu a câştigat alegerile la Cluj-Napoca / Orban: "Performanţa lui Boc depăşeşte graniţele Clujului"

De ce PNL nu a câştigat alegerile la Cluj-Napoca / Orban: "Performanţa lui Boc depăşeşte graniţele Clujului"

Preşedintele PNL Ludovic Orban a vorbit despre scorul pe care partidul l-a obţinut în judeţul Cluj şi în municipiul Cluj-Napoca, unde Alianţa USR-PLUS a dominat categoric la alegerile europarlamentare. 

 
 
 
 
 
 

 
 
Volume 9%
 
 
 
 

 

„Am fost surprinşi de rezultat. Pe de altă parte, acolo PSD nu a câştigat, a fost zdrobit, redus la un scor infim. În Cluj, analiza în special în municipiu e interesantă. În judeţul Cluj am câştiogat toate unităţile administrativ-teritoriale unde nu e populaţie maghiară majoritară şi cred că am mai pierdut în 3 localităţi unde a câştigat USR.

În municipiul Cluj-Napoca trebuie să facem o analiză pentru că, totuşi, performanţa în admnistraţie a primarului PNL Emil Boc depăşeşte graniţele Clujului. Cercetările sociologice arată că Emil Boc se bucură de încredere de 75%, o încredere uriaşă pentru un administrator.

Satisfacţia care există la nivelul muncipiului Cluj faţă de prestaţia reprezentanţilot PNL la administraţia locală nu s-a transpus în vot la alegerile europarlementare. Aici trebuie să vedem exact care sunt motivele pentru care s-a ajuns la acest scor sub aşteptări”, a declarat Ludovic Orban, la Digi24.ro. 

Comenteaza