De la Casa Albă la Câmpia Turzii? PSD Cluj se laudă că fostul șef de campanie al lui Barack Obama va conduce campania electorală pentru primăria orașului

De la Casa Albă la Câmpia Turzii? PSD Cluj se laudă că fostul șef de campanie al lui Barack Obama va conduce campania electorală pentru primăria orașului
| Foto: turdanews.net

Ar fi vorba Dan Shomon, care a fost șeful de campanie și director politic în staff-ul președintelui american Barack Obama. Potrivit PSD Cluj, el urmează să va conduce campania electorală a lui Avram Gal pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii.

Candidatul PSD pentru fotoliul de primar din Câmpia Turzii susține că a ales unul dintre cei mai buni lobby-iști ai Americii pentru a-l susține în vederea câștigării alegerilor.

Dan Shomon, fostul șef de campanie al președintelui american Barack Obama, va conduce campania electorală a lui Avram Gal, pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii. Americanii sunt foarte interesați de zona orașului Câmpia Turzii și a județului Cluj, având în vedere actualele și viitoarele investiții în Unitatea Militară de la Luna și în alte afaceri importante din județ.

Avram Gal a ales unul dintre cei mai buni lobby-iști ai Americii pentru a-l susține în vederea câștigării alegerilor și în sprijinirea investitorilor români și americani. Scopul principal este să oferim cetățenilor un trai decent și liniștea de care au nevoie după 8 ani de lucrări făcute doar de mântuială și veșnicele bănuieli privind corupția în contractele europene sau banii guvernamentali”, se arată pe pagina PSD Câmpia Turzii.

Amintim, Avram Gal este fostul lider al ALDE Cluj, iar la începutul anului a fost luată decizia ca cele două formațiuni politice să aibă același proiect pentru viitoarele alegeri din 2024. 

Comenteaza