Video De pe banca tehnică, pe băncile Senatului. Dorinel Munteanu: „Mă leagă foarte multe de acest oraș”

De pe banca tehnică, pe băncile Senatului. Dorinel Munteanu: „Mă leagă foarte multe de acest oraș”
| Foto: gsp.ro

Cel mai selecționat jucător din istoria naționalei României de fotbal, Dorinel Munteanu, deschide lista PMP Cluj la Senat pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Reprezentat al „Generației de Aur”, Dorinel Munteanu, a anunțat, la ZIUA LIVE, (VIDEO la finalul articolului) că din punct de vedere politic, se va ocupa de renașterea sportului românesc.

 „Am luat decizia de a intra in politică după ce am discutat cu președintele Traian Băsescu și am decis că dacă voi avea sprijin în tot ceea ce îmi propun la nivelul sportului, voi accepta propunerea de a face parte din Partidul Mișcarea Populară.

PMP mi-a acordat tot sprijinul, a înțeles că trebuie să fie și sportul promovat mai mult, pentru că eu cred că sportul suferă din acest punct de vedere. După ce s-a întâmplat la Galați mi s-a oferit șansa să candidez pentru funcția de senator la Cluj. Mă leagă foarte multe de acest oraș”, a declarat la ZIUA LIVE, Dorinel Munteanu.

Fostul fotbalist a menționat că înainte de a vorbi cu Traian Băsescu a avut o discuție și cu un alt partid, dar n-au fost „foarte convingători”.

„Intrarea mea în politică se bazează în mare parte pe activitățile sportive. Ca să avem o renaștere a sportului românesc, ar trebui să avem legi foarte sănătoase. Noi trebuie să investim ca să putem crea condiții sportivilor”, a mai precizat cel mai selecționat tricolor din istorie.

Fostul antrenor de la CFR Cluj și „U” Cluj se află la a doua experiență politică după ce la alegerile locale din septembrie a candidat fără succes pentru Consiliul Local al municipiului Galați din partea PMP, el fiind primul nume pe lista formațiunii.

Comenteaza