Demisiile din PDL au stârnit reacţii şi la Cluj VIDEO

Demisiile din PDL au stârnit reacţii şi la Cluj VIDEO
Suspendarea europarlamentarului Cristian Preda din PDL dar şi demisiile foştilor ministri Theodor Baconski si Daniel Funeriu au stârnit reacţii şi la Cluj. Fostul candidat pe listele ARD pentru parlament, Adrian Papahagi, crede că democrat liberalii îşi pierd încrederea în ochii electoratului prin încercări de excludere a membrilor marcanţi. La rândul său, vicepreşedintele PDL , Alin Tişe spune că în cele şase luni de suspendare, Cristian Preda va putea să-şi clarifice situaţia din partid.

Fostul candidat în Colegiu 1 deputati din Cluj-Napoca, Adrian Papahagi spune că PDL a pierdut în ultima săptămână oameni importanţi ai cabinetului Boc.

Suspendarea lui Cristian Preda din PDL, spune senatorul PDL Alin Tişe, îi oferă acestuia posibilitatea să-şi clarifice relaţia pe care o are cu democrat liberalii.

Daniel Funeriu a demisionat din PDL în urmă cu o săptămână, iar exemplul său a fost urmat de Teodor Baconschi care i-a părăsit pe democrat liberali în urmă cu o zi. În urma şedinţei de azi a Biorului Permanent Naţional, Cristian Preda a fost suspendat din PDL pentru o perioadă de 6 luni. Vizaţi de sanctiuni in partid au fost şi Theodor Paleologu şi Sever Voinescu, despre care însă nu s-a precizat nimic la şedinţa de astazi a conducerii PDL.

Reporter: Anca Baciu
Imagine: Rareş Râşnoveanu

Comenteaza