Deputat clujean, despre situația de la aeroport: ”Aștept un răspuns ferm, asumări de responsabilitate și de ce nu, demisii”

Deputat clujean, despre situația de la aeroport: ”Aștept un răspuns ferm, asumări de responsabilitate și de ce nu, demisii”

Deputatul PSD Horia Nasra critică situația creată la aeroportul clujean, unde mii se lucrători sezonieri s-au înghesuit către charterele spre Germania.

”Astăzi, 9 aprilie, presa pune în circulație imagini ireale din Aeroportul Cluj-Napoca: o mulțime de pasageri îmbulzindu-se la intrarea în aeroport, fără respectarea regulilor de distanțare. Solicit public clarificarea urgentă a acestei situații! Este reală această imagine? Aceasta este starea de fapt? Dacă da, ce instituție publică își asumă responsabilitatea pentru ea? Aștept un răspuns ferm, asumări de responsabilitate și de ce nu #DEMISII”, a transmkit acesta printr-un comunicat de presă.

Reamintim că circa 1.800 de muncitori sunt așteptați să plece azi de pe aeroportul clujean către Germania. Prefectul Mircea Abrudean a dispus o acnhetă la operatorul privat care s-a ocupat de aspectele organizatorice ale acestor zboruri. 

Conducerea aeroportului a precizat că în interiorul aerogării, angajații aeroportului au asigurat respectarea unei distanțe de minim 1,5 m între pasagerii care se pregăteau de îmbarcare.

Comenteaza