Deputat clujean, parlamentarul cu cea mai bună prezență la vot. A ratat 7 voturi din 1229 posibile

Deputat clujean, parlamentarul cu cea mai bună prezență la vot. A ratat 7 voturi din 1229 posibile
| Foto: Facebook.com/radu.i.molnar

Deputatul de Cluj al alianței USR-PLUS, Radu Molnar, este parlamentarul cu cea mai bună prezență la vot, cu 1222 de voturi efectuate din 1229 posibile.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Molnar a explicat care sunt cele 7 voturi ratate și a transmis că statistica foarte bună este dovada că se ține de promisiunea făcută alegătorilor.

O statistică a Parlamentului afirmă că sunt parlamentarul cu cea mai bună prezență la vot. 1222 de voturi efectuate din 1229 posibile. Din curiozitate am verificat pagina camerei deputaților, unde puteți intra și voi.

Cele 7 voturi ratate se împart așa: două sunt de la amendamentele pe buget, iar restul probabil sunt voturi de test de la începutul ședințelor. Cele doua s-au datorat oboselii zilelor de negocieri, când ședințele durau până târziu în noapte, pentru a scoate la capăt un buget funcțional.

Asta nu face decât să confirme ca ne ținem de promisiune și ne dedicăm complet politicii, așa cum am făcut-o și în profesiile noastre. Probabil ca asta este și motivul consecvenței și responsabilității noastre: majoritatea colegilor mei din USR PLUS vin din mediu privat, unde eficiența și rezultatele sunt imperative.

Vă încurajez să verificați mereu acțiunea aleșilor voștri și să îi sancționați atunci cand nu-și fac treaba. Pentru că opinia publică și atenția alegătorilor sunt cele mai importante elemente în formarea unor politicieni profesioniști”, a scris Radu Molnar pe pagina sa de Facebook.
 

Comenteaza