Video Deputatul Băltărețu: „Clujul pierde din viteză. Începem să ne sufocăm aici”

Deputatul Băltărețu: „Clujul pierde din viteză. Începem să ne sufocăm aici”

Parlamentarul de Cluj susține că administrația clujeană a rămas în urma mediului economic, iar investițiile în infrastructură trebuiau făcute mult mai devreme.

Deputatul USR Viorel Băltărețu a fost întrebat, la ZIUA LIVE, ce proiecte ale Clujului îl interesează și urmărește din poziția de parlamentar al județului.

„Evident, avem legile care sunt general valabile și ce am propus în Parlament, dar să vorbim de Cluj. Mă interesează foarte mult infrastructura de aici. Este un domeniu pe care m-am axat și urmăresc toate proiectele locale din Cluj-Napoca, dar și din județ. Autostrăzi, trenuri, etc.

De exemplu, pasajul de la Tăietura Turcului este un fel de Cenușăreasa. Este un proiect aruncat din stânga în dreapta, toată lumea se laudă cu el, dar în realitate stăm cu el într-o stare blocată. De asemenea, Autostrada de la Cluj, Nădășeul este relativ un proiect blocat. Începe acum să se deblocheze.

Mă interesează iarăși mediul de afaceri. Clujul este un pol de dezvoltare economică. Mie mi se pare unul dintre cele mai dinamice. Doar că în ultima vreme a început să piardă din viteză. De ce? Iarăși ne întoarcem la administrație și infrastructură, pentru că începem să ne sufocăm în Cluj. Vedem că pierdem prea mult timp în trafic. Nu mai putem ajunge la birou, nu mai putem duce copiiil la școală.  

Administrația, din păcate, a rămas în urma economicului. Noi am crescut foarte frumos și mai avem potențial de creștere. Dar, administrația, nu a făcut investițiile când trebuia să le facă. Oamenii au nevoie acum de școli și drumuri, nu peste câțiva ani”, a declarat, la ZIUA LIVE, Viorel Băltărețu.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza