Deputatul „Mitralieră”, amendat că nu purta mască. PSD-istul a făcut mega-circ şi a anunţat că nu mai foloseşte niciodată mască

Deputatul „Mitralieră”, amendat că nu purta mască. PSD-istul a făcut mega-circ şi a anunţat că nu mai foloseşte niciodată mască

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, a fost amendat marți de către poliţie pentru că acesta nu purta masca de protecție într-o benzinărie. Politicianul a devenit recalcitrant faţă de oamenii legii.

„Un poliţist din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetăţean cu privire la faptul că două persoane, bărbat şi femeie, ce se aflau in interiorul unui spaţiu comercial, nu poartă mască de protecţie”, transmite instituţia, printr-un comunicat de presă.

Poliţistul s-a deplasat la locaţie şi a solicitat celor două persoane să îşi fixeze corespunzător mască. Femeia s-a conformat solicitării, dar bărbatul (deputatul Rădulescu-Mitralieră - n.red.) a refuzat. La momentul în care i s-a adus la cunoştinţă că va fi sancţionat contraventional a adresat cuvinte şi expresii jignitoare.

„Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum şi Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se mai arată în document, relatează Mediafax.

 „Mitralieră” dezminte cele întâmplate

„Eu nu am primit nicio amendă. Eu am dat datele mele. Probil că o să-mi trimită vreo amendă pe acasă pe undeva. Deocamdată nu am semnat niciun proces verbal. Nu mi s-a adus niciun proces verbal. Unul din cei doi poliţişti care erau acolo era fără mască şi îmi vorbea fără mască. Vă daţi seama cum se purtau poliţiştii vorbind cu un parlamentar.

El fără mască, eu trebuia să fiu cu mască. I-am arătat, pe de altă parte, şi acolo sunt şi camere şi putem vedea, le-am arătat masca mea pe care o aveam în buzunar şi că era unul dintre braţe rupt”, povestește politicianul.

Deputatul „Mitralieră”: „De azi încolo nu mai port mască”

Politicianul spune că și alţi demnitari au fost surprinşi fără mască de protecţie, dar nu au fost amendaţi, aşadar, în semn de protest, nu va mai purta mască în spaţiile publice.

„Pentru faptul că am intrat într-o benzinărie, şi eu din luna martie şi până acum curent, fiind vârful pandemiei, am purtat mască peste tot. Şi eram prostul proştilor şi eu şi familia mea, pentru că intram într-un hipermarket, şi acolo erau 200 de oameni, inclusiv eu şi soţia mea cu măşti şi cu mănuşi, şi restul câteva mii fără mască şi mănuşi, şi nu i-a amendat nimeni.”

Eu văzând că aceşti oameni că nu poartă nici unul dintre ei mască şi inclusiv ieri pe doamna Merkel la o terasă închisă că nu purta mască, eu m-am hotărât ca de azi încolo să nu mai port mască”, a mai adăugat Cătălin Rădulescu.

Comenteaza