Deputatul Moldovan vrea schimbarea lui Cîțu din fruntea PNL: „În 2024 îmi doresc să pot spune ce am realizat, nu să dau vina pe partenerul de guvernare pentru nerealizări”

Deputatul Moldovan vrea schimbarea lui Cîțu din fruntea PNL: „În 2024 îmi doresc să pot spune ce am realizat, nu să dau vina pe partenerul de guvernare pentru nerealizări”
| Foto: Facebook.com/Sorin Moldovan

Parlamentarul clujean Sorin Moldovan îl vede pe premierul Nicoale Ciucă ca înlocuitorul potrivit pentru Florin Cîțu la conducerea PNL.

Deputatul PNL de Cluj susține că prim-ministrul Ciucă a demonstrat că are calitățile necesare pentru a conduce un Guvern de coaliție, de aceea ar fi potrivit și să preia șefia liberalilor.

„Într-o ședință extraordinară a Biroului Politic Județean PNL Cluj pe care am avut-o în această dimineață, am susținut nevoia de schimbare la nivelul conducerii naționale a partidului.

Motivele pentru care susțin această schimbare sunt legate de modul în care conducerea partidului se raportează la Guvernare și în special la criticile nefondate aduse unui Guvern din care facem parte. Ori, să te afli la guvernare și în același timp să ai un discurs tipic de opoziție este marcă înregistrată a altui partid politic (USR), nu a PNL.

Ne-am asumat guvernarea într-un moment foarte dificil, ne-am asumat o coaliție cu PSD din dorința de a avea stabilitatea necesară într-un context de securitate periculos pentru regiunea noastră dar și pentru începerea și finalizarea proiectelor importante pentru țară. În 2024 îmi doresc să pot spune ce am realizat, nu să dau vina pe partenerul de guvernare pentru nerealizări.

Premierul Nicolae Ionel Ciucă, deși nou în politică, a demonstrat că are toate calitățile necesare pentru a conduce un Guvern de Coaliție, ceea ce îl face, din punctul meu de vedere, omul potrivit pentru a conduce Partidul Naţional Liberal în perioada următoare.

Deși rămân cu dezamăgirea că interesele personale ale unora au depășit nevoile și interesele țării, important este să învățăm din greșeli și să le corectăm atunci când este cazul”, a transmis Moldovan.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza