Dezbaterea moţiunii de cenzură. Orban: Sunteţi parlamentari născuţi din pixul lui Dragnea. Nu mă las judecat de voi

Dezbaterea moţiunii de cenzură. Orban: Sunteţi parlamentari născuţi din pixul lui Dragnea. Nu mă las judecat de voi

Premierul Ludovic Orban le-a spus, miercuri, îîn discursul său de la moţiunea de cenzură, parlamentarilor PSD că sunt ”născuţi din pixul lui Dragnea” şi că l-au ”slugărit” trei ani pe acesta. ”Nu mă las judecat de voi”, a mai spus prim-ministrul.

”Sunteţi parlamentari născuţi din pixul lui Dragnea şi nu veţi scăpa de asta în toatas carieră dvs. Nu numai că a fost semnată candidatura dvs de acest stăpân, dar trei ani de zile l-aţi slugărit şi aţi votat toate proiectele împotriva interesului României. Puteţi să faceţi ce vreţi, nu mă las judecat de voi. În trei ani de zile aţi arătat clar de ce sunteţi în stare, de sărăcie, dezinformare, slugărnicie şi nu aţi adus nimic bun României”, a spus Ludovic Orban la începutul discursului său de la moţiunea de cenzură.

El a răspuns şi criticilor cu privire la adoptarea de ordonanţe de urgenţă.

”Voi, având o majoritate parlamentară, ne ataţi pe noi că am emis OUG? Voi aţi emis OUG 13 noaptea că hoţii că să scăpaţi de pedeapsă puscariabilii care vă conduceau. Noi am emis OUG pentru a rezolvă problemele românilor, pentru a oferi masă caldă în şcoli. Noi am adoptat OUG că să salvăm prostiile şi incompetenţa voastră. Am adoptat ieri OUG pentru a împiedica situaţia dramatică în care România să fie obligată să ramburseze la UE două miliarde de euro pentru că voi nu aţi fost în stare să finalizaţi proiectele de apa şi canal”, a mai spus Orban.

Dacă pică azi Guvernul, vă garantez că va pica în picioare

Premierul Ludovic Orban le-a spus social-democraţilor, miercuri, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că „ dacă Guvernul PNL va pica astăzi, vă garantez că va pica în picioare”, motivând că românii vor susţine proiectele prezentate de liberali.

„Închei prin a vă spune că cu cât mai repede vă încetaţi mandatul, cu atât mai bine pentru România. Şi indiferent ce veţi face, şi dacă Guvernul va pica astăzi (miercuri -n.r), vă garantez că pica în picioare, iar românii vor susţine toate proiectele pe care le prezentăm oamenilor”, a spus premierul Ludovic Orban, miercuri, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

Loading...
Comenteaza