DEZVĂLUIRI DESPRE MAFIA DIN MINISTERUL TRANSPORTURILOR, ÎN EXCLUSIVITATE LA " JOCURI DE PUTERE", PE REALITATEA TV

DEZVĂLUIRI DESPRE MAFIA DIN MINISTERUL TRANSPORTURILOR, ÎN EXCLUSIVITATE LA
DEZVĂLUIRI INCENDIARE DESPRE MAFIA DIN MINISTERUL TRANSPORTURILOR – JAF la CNADNR – ora 21.00, “Jocuri de Putere” / DE CE AR FI FOST DEJA ARESTAŢI PONTA, DRAGNEA, CORLĂŢEAN, STANOEVICI si MELEŞCANU daca Romania era Germania, Anglia, Franta sau Statele Unite – de la 22.30

În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi îţi arată faţa nevăzută a mafiei din Ministerul Transporturilor şi modul în care dările românilor ajung în conturi private fără să răspundă nimeni. Vei afla informaţii incredibile despre cei care menţin intenţionat drumurile proaste, scumpesc autostrăzile şi închid ochii la surpările de teren care transform infrastructura într-o bombă cu ceas. La ora 21.00 veti afla cum arata "caracatita" din cel mai corupt minister al Romaniei. 

Iar de la ora 22.30 vei descoperi de ce ar trebui arestaţi Ponta, Dragnea, Corlăţean şi Meleşcanu. Nu rata DOVEZILE MINCIUNII din organizarea alegerilor prezidenţiale! Vei afla cine este şeful reţelei de propagandă care a umilit milioane de români, cine pe cine acoperă şi al cui cap va cădea primul în Dosarul “Diaspora”.  Dupa 11 luni se face  dreptate. Ramane de vazut daca pana la capat!  Nu ratati de asemenea analiza la zi a situatiei din Siria unde "al treilea razboi mondial" sta sa inceapa! 

Totul astă-seară, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV si  Realitatea FM. Nu rata “Jocuri de Putere”, probabil cea mai sinceră emisiune din România!

Comenteaza