Dezvăluiri din răfuielile interne PSD. Rareș Bogdan: "Ce vor mai face pe ultima sută de metri? Vând aurul din Apuseni să-și facă dinții?"

Dezvăluiri din răfuielile interne PSD. Rareș Bogdan: "Ce vor mai face pe ultima sută de metri? Vând aurul din Apuseni să-și facă dinții?"
sigla psd

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan se întreabă "ce vor mai face pe ultima sută de metri" cei din PSD după ce deputatul Sorin Bota, a afirmat despre ministrul Transporturilor, că "forțează directorii din companii să semneze contracte".

"Din răfuielile interne din PSD aflăm, încet, tot. Și capătă gaz și procurorii. Fiți atenți ce zice Sorin Bota despre ministrul Cuc, pe care îl numește 'monument de dosare penale în lucru sau ce vor urma'! Zice așa: 'pe ultima sută de metri, interimar fiind, forțează directorii din companii să semneze contracte de atribuire pentru achiziții de avioane, reparații de căi ferate și construcție de drumuri, sau rezilieri de contracte la drumuri!'", scrie Rareș Bogdan, citând din declarațiile deputatului PSD.

"Întreb iar: un partid care e în stare să țină avioanele la sol pentru a nu ajunge parlamentarii opoziției la moțiunea de cenzură de ce mai e în stare? Au dat lege că furtul nu e furt dacă e făcut de ei, au transformat jandarmeria în firma lor de pază, au transformat bugetul în pușculiță de partid. Ce vor mai face pe ultima sută de metri? Vând aurul din Apuseni să-și facă dinții? Se pupă lângă reactorul nuclear și scriu cu briceagul pe el „Love”? Vând planurile de apărare?", încheie Bogdan, mesajul postat pe Facebook.

Declarația europarlamentarului PNL vine după ce deputatul PSD Sorin Bota, o întreabă pe Viorica Dăncilă, încă prim-ministrul interimar al României - referindu-se la ministrul Răzvan Cuc, "cum mai răbdă piatra de moară de la transporturi", despre care spune că este un ”monument de dosare penale în lucru sau ce vor urma”. 

”Chiar și Guvern interimar fiind, mai puteți răbda piatra de moară de la transporturi la gâtul Guvernului? Acest ”monument de incompetență” vorba fostului premier Mihai Tudose, și aș mai adăuga eu ”monument de dosare penale în lucru sau ce vor urma”, care pe ultima sută de metri, interimar fiind, forțează directorii din companii să semneze contracte de atribuire pentru achiziții de avioane, reparații de căi ferate și construcție de drumuri, sau rezilieri de contracte la drumuri. Iată că un oficial, membru al echipei de la transporturi, Alin Șerbănescu, a fost demis pentru că și-a permis să refuze să mai mintă despre ”situația roz” pe care acest ”monument de incompetență” o arată întregii țări și dumneavoastră. Eu am fost generos atunci când, în urmă cu o lună, am afirmat că mi-e rușine de ceea ce am reușit să oferim românilor în domeniul transporturilor și că nu vom realiza 50 de kilometri de autostradă în acest an. Iată că, acest oficial nu consideră posibili nici macar 42 de kilometri de autostradă fără a face rabat de la calitatea lucrărilor (așa cum, de altfel, dl. ministru a facut rabat pe lotul 3 Lugoj - Deva, ca în final să se înțeleagă cu constructorul și să îl scape de garanția lucrărilor, urmând ca această sarcină să revină Statului Român). (...) Acesta da, este un mare TRADATOR al României și al  PSD, atât el cât și toți cei care l-au susținut în această funcție. A TRĂDAT nu doar programul de guvernare, ci pe toți românii care și-au pus speranta în 2016 că vom realiza lucruri minunate în următorii 4 ani”, a declarat deputatul Sorin Bota.

Comenteaza