Diaconescu: Îmi duc candidatura până la sfârşit, indiferent dacă voi fi susţinut sau nu de un partid

Diaconescu: Îmi duc candidatura până la sfârşit, indiferent dacă voi fi susţinut sau nu de un partid
Cristian Diaconescu, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară şi prezidenţiabil al PMP spune, într-o postare de vineri, de pe pagina sa oficială de Facebook, că îşi va duce "candidatura până la sfârşit", indiferent dacă va beneficia sau nu de susţinerea unui partid.

Preşedintele PMP Elena Udrea şi-a declarat "supărarea" faţă de numărul mic de semnături adunate de organizaţiile PMP pentru Cristian Diaconescu."Supărarea a pornit de la numărul mic de semnături adunate de organizaţii, iar eu, când am deschis subiectul nerealizării target-ului de semnături, au fost colegi care au vorbit de lipsa de notorietate a candidatului", a susţinut Udrea, la B1Tv.

Fostul europarlamentar Elena Băsescu, fiica preşedintelui, a spus, într-o postare pe Facebook din această săptămână, că "organizaţiile PMP au «probleme» în a strânge semnături pentru candidatul la prezidenţiale Cristian Diaconescu "deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru".

Preşedintele Traian Băsescu şi-a declarat oficial sprijinul pentru candidatura lui Cristian Diaconescu şi a semnat primul pe lista de susţinere a candidaturii acestuia în alegerile prezidenţiale.

O decizie asupra menţinerii de PMP a candidaturii lui Diaconescu va fi luată săptămâna viitoare, la o întrunire a conducerii PMP.

 

Comenteaza