Video Diana Șoșoacă, încă un scandal la porțile unui spital: „Aveți obligația să mă lași să intru, sunt senator al României”

Diana Șoșoacă, încă un scandal la porțile unui spital: „Aveți obligația să mă lași să intru, sunt senator al României”
| Foto: playtech.ro

Diana Șoșoacă i-a acuzat pe paznicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon din capitală de „abuz în serviciu”, „incultură crasă legislativă” și l-a numit pe unul dintre paznici „element”.

Senatoarea AUR nu a fost lăsată să intre în curtea Spitalului Sfântul Pantelimon. „Nu aveți voie să mă atingeți. Aveți obligația să mă lași să intru, sunt senator al României. Am voie să stau înăuntru. Unde scrie că e carantină? Nu mă interesează. Deci chiar este abuz în serviciu. Deschideți vă rog să intru acolo. Incultură crasă legislativă. Deci deschideți poarta acum. Pentru mine, nu aveți voie să mă țineți la poartă”, a spus Șoșoacă la poarta spitalului, potrivit alephnews.ro.

Relatăm un fragment din schimbul de replici dintre senatoarea AUR și paznicii spitalului. Diana Șoșoacă: „Deci lucrează la pază, dar nu poartă ecuson. Și-a dat o identitate falsă. Și așa e învățat să vorbească? Trebuie lumea să vadă în ce hal trăim în România și cine ne păzește și cine menține ordinea în aceste instituții publice. V-am și arătat legitimația, nu puneți mâna pe ea că nu aveți voie. Eu m-am declinat identitatea”.

Paznic: Nu răstălmăciți cuvintele.

Diana Șoșoacă: „Am constatat o persoană care nu ar trebui să fie aici că nu e în timpul serviciului. Eu sunt exceptată, uite așa că unii sunt mai bolnavi ca alții. Nu mă numesc deputat. Deci domnul și-a dat o identitate falsă după care am aflat că îl cheamă altfel. Vreau să luați atitudine”.

Paznic: „Uitați, aici scrie clar că nu are voie să filmeze. Doamna senator nu poartă mască. De ce nu purtați mască, doamna senator?”.

Diana Șoșoacă: „Eu am acte”.

Paznic: „Ce acte aveți?”.

Diana Șoșoacă: „Cine este acest element pe care îl apărați? Vă rog să-l luați de aici. Nu are nici măcar ecuson”.

Comenteaza