Diana Șoșoacă și-a făcut partid la Cluj! Președintele filialei: „Vrem să-i zdrobim cu totul”

Diana Șoșoacă și-a făcut partid la Cluj! Președintele filialei: „Vrem să-i zdrobim cu totul”
| Foto: facebook.com/DianaSosoacaOficial

Partidul S.O.S. România, condus de senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă, și-a lansat, vinerea trecută, filiala județeană de la Cluj. Ambițiile noii formațiuni politice sunt mari, miza prinicpală fiind alegerile din 2024.

Partidul a fost înregistrat la tribunal în ianuarie 2022. Momentan, organizația de la Cluj numără aproximativ 100 de membri. 

ZIUA de CLUJ a stat de vorbă cu președintele filialei S.O.S. România de la Cluj, Andreas Stanca (46 de ani), pentru a afla obiectivele noului partid la nivel local, dar și național.   

„Partidul S.O.S. România - Filiala Cluj s-a deschis oficial vineri, 16 septembrie 2022. Este partidul Dianei Șoșoacă. Obiectivul nostru este clar: alegerile din 2024. Avem 22 de filiale deschise în țară până acum. La Cluj suntem cam 100 de membri. Momentan nu avem un sediu legal, pentru că nu sunt bani. O să facem și sediu pe viitor. Nu ne finanțează absolut nimeni, decât noi.

În primul rând, ne-am săturat de minciuni, de tot felul de înscenări. Ne-am săturat de promisiuni. Pentru alegerile de peste doi ani vrem să dăm candidați la primărie, la Consiliul Județean, și doamna Șoșoacă să candideze pentru președinție. Vrem să intrăm în Parlament, vrem să-i zdrobim cu totul.

Noi suntem patrioți, am fost la revoluție, la mitinguri, peste tot. M-am săturat să văd atâta minciună, iar oamenii să spună că nu au bani să trăiască de pe o zi pe alta. Vrem să facem și noi ceva pentru copiii noștri. Partidul nostru nu face nicio diferență de etnie sau culoare, oricine este cetățean român este bine primit la noi în partid”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, liderul S.O.S. România - Cluj.

Amintim, Diana Șoșoacă a fost exclusă din grupul parlamentar al partidului AUR în februarie 2021, iar anul acesta s-a înscris în S.O.S. România.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza