Dîncu, provocat de Horia Nasra să candideze la Primăria Cluj-Napoca: „A sosit momentul, Vasile dragă...”

Dîncu, provocat de Horia Nasra să candideze la Primăria Cluj-Napoca: „A sosit momentul, Vasile dragă...”
| Foto: Facebook.com/PSDClujOfficial

Fost lider PSD Cluj și actual analist politic, Horia Nasra, a trimis o scrisoare deschisă către senatorul Vasile Dîncu, pe care îl îndeamnă să își asume candidatura la Primăria municipiului Cluj-Napoca, împotriva lui Emil Boc.

Potrivit lui Nasra, Vasile Dîncu ar fi cu adevărat șeful filialei PSD Cluj și este, totodată, cel mai bine clasat dintre social-democrații clujeni în sondajele locale.

Redăm conținutul integral al scrisorii în cele ce urmează:

Trandafiri de hârtie creponată

Urmăresc detașat și oarecum dintr-un exil autoimpus, de câteva luni, chinurile „refacerii”, „regenerării”, „modernizării” PSD Cluj, o filială pe care am condus-o între 2016 - 2019 cu bune și rele.

Lipsa unei strategii publice pentru Cluj și Cluj-Napoca, scandaluri, bătăi și lipsa democrației interne prin neorganizarea unor alegeri libere, scot la biopsie o tumoare malignă - organizatorică și politică.

Dragă Vasile, 

Tu ești șeful filialei, Sandu Cordoș este președintele. 

În realitate la tine se raportează șefia filialei, chiar dacă tu te raportezi exclusiv la București.

Dragă Vasile,

A sosit momentul să-ți asumi filiala PSD Cluj, să-ți asumi un proiect organizatoric, munca la firul ierbii, discuțiile cu oamenii, nu doar cu acele cravete reci și anonime din spatele vitraliilor.

A sosit momentul să candidezi uninominal la primăria Cluj-Napoca, împotriva lui Emil Boc, domnia ta, fiind totuși, conform unor sondaje locale, cel mai notoriu dintre PSDiștii clujeni.

A sosit momentul, Vasile dragă, să ai curajul să dialoghezi și cu cei care nu-ți dau dreptate și care sunt în dispută intelectuală, doctrinară și organizatorică cu tine.

A sosit momentul să pui în practică ce ai scris atâția ani și să nu te mai înconjori de „binevoitori” de tip „yes-man”.

Dragă Vasile,

Ai în responsabilitate PSD Cluj, redă viață organizației noastre, redă naturalețea trandafirilor roșii și scoate-i din zodia hârtiei creponate pentru care ai o mare responsabilitate”, se arată în scrisoarea semnată de Horia Nasra.

ZIUA de CLUJ a încercat să obțina și „poziția” lui Vasile Dîncu, dar parlamentarul clujean nu a răspuns solicitării până la ora publicării articolului.

Comenteaza