Discurs durs pentru Rareș Bogdan: „Dacă Boloş era ministrul Fondurilor Europene, aveam PNRR-ul semnat. E o rușine că nu e în Guvernul Cîțu”

Discurs durs pentru Rareș Bogdan: „Dacă Boloş era ministrul Fondurilor Europene, aveam PNRR-ul semnat. E o rușine că nu e în Guvernul Cîțu”

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a criticat, sâmbătă, în conferinţa de alegeri a PNL Bihor, faptul că PNL nu deţine portofoliul Fondurilor Europene,

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Eurodeputatul Rareş Bogdan şi-a început discursul la conferinţa  de alegeri a PNL Bihor adresându-se premierului Florin Cîţu cu formula „domnule prim ministru şi viitor preşedinte al Partidului Naţional Liberal”, iar lui Ludovic Orban i s-a adresat cu „domnule actual preşedinte al PNL şi preşedinte al Camerei Deputaţilor”.

„O să nasc un breaking news, dar nu am cum să nu-l nasc. M-aş fi bucurat să fie aici, alături de Lucian Bode care observ că vorbeşte mai multe de Transporturi decât de Interne (...) alături de Raluca Turcan aş şi vrut să fie aici şi trebuia să fie aici, oameni buni! Dacă stăteam drepţi şi negociam drepţi aici trebuia să fie Marcel Boloş care ar fi fost cel mai bun ministru al Fondurilor Europene.

E o ruşine că nu este în Guvernul Cîţu! Este o ruşine pentru liberali şi pentru România! Şi vă mai spun ceva: dacă Marcel Boloş  era ministrul Fondurilor Europene, sau Investiţiilor, sau cu Dumnezeu, că îi tot schimbă numele, vă asigur că eram în cele 14 state care semnau PNRR-ul şi încasam până la sfârşitul lui august banii! Aşa, îl semnăm prin septembrie. Dar nu e Marcel Boloş. Din ce cauză? Poate vă răspunde unul dintre cei care vin după mine, să vorbească aici”, a afirmat Rareş Bogdan în faţa delegaţilor la conferinţa de alegeri a conducerii PNL Bihor, potrivit news.ro.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!Prim-vicepreședintele PNL le-a transmis liberalilor din judeţul Bihor că la alegerile din 2024 „nu mai merge cu Ciuma roşie”, ci cu realizări şi le-a transmis acestora că „viitorul pentru PNL este preşedintele Florin Cîţu, în parteneriat cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza