News alert Dragnea a sărit din nou la gâtul multinaţionalelor: Sunt companii care îşi ascund profiturile. Nu sunt nebun, sunt patriot!

Dragnea a sărit din nou la gâtul multinaţionalelor: Sunt companii care îşi ascund profiturile. Nu sunt nebun, sunt patriot!
| Foto: realitatea.net

Liviu Dragnea s-a dezănţuit din nou contra companiilor străine, băncilor şi altor mari afaceri care fac tot ce le stă în putniţă să-şi ascundă profiturile şi de aceea ar "complota" împotriva guvernării PSD.

Liviu Dragea susţine că toate protsetele antiguvernamentale, toate relatările negative din presa străină ar fi manipulări în spatele cărora stau interesele marilor companii străine cu investiţii în România, "deranjate" de intenţia guvernului de a le impozita mai strict veniturile.

"Cum controlăm această țară? În primul rând trebuie s-o controlăm economic. Să luăm resursele să intrăm cu brutalitate și foarte agresiv în construcții, sistem bancar, agricultură. Românii nu știu ce să facă cu banii deci nu le putem lăsa lor impozitele și taxele și trebuie să le luăm noi prin niște artificii", a spus liderul PSD.

„Sunt companii care îşi ascund profiturile. Noi discutăm de companii care au cifre uriașe de miliarde euro și care au profituri foarte, foarte mici, 1 și ceva la sută. Înseamnă că au o problemă cu managementul. Să le aplicăm OUG 9. De exemplu, Coca Cola, o companie foarte mare, de ce această companie nu își ascunde profitul? Are 14%. De ce celalte companii au profit puțin peste 1% și își ascund profitul?. Ca să înțelegem, profitul acela le rămâne tot lor, dar nu vor să plătească în țară. Să prezentăm situația în așa fel încât să vedem toată cifra de afaceri și profitul rămas din impozitul pe profit în România al tuturor acestor companii. Eu nu-s nebun, sunt patriot”, a mai afirmat Liviu Dragnea. 

Comenteaza