Dragnea: Coaliţia nu e afectată, eu sunt afectat. Este un risc pe care sunt dispus să-l duc până la capăt

Dragnea: Coaliţia nu e afectată, eu sunt afectat. Este un risc pe care sunt dispus să-l duc până la capăt
Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, după ce a fost pus sub acuzare de DNA, că a fost sunat de Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, care i-a cerut să rămână, iar mesaje similare a primit şi de la primari şi parlamentari.

"Am avut o discuţie cu domnul Tăriceanu. M-a sunat după ce am ajuns la Camera Deputaţilor şi mi-a cerut să rămân în continuare pe poziţie şi să ne continuăm coaliţia", a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă în momentul de faţă coaliţia de guvernare este afectată din cauza problemelor sale penale, Dragnea a precizat: " cred ca nu e afectată. Sunt afectat eu. E un risc asumat în 2015, când am acceptat să candidez pentru funcţia de preşedinte PSD. Sunt dispus să-l duc până la capăt".

Preşedintele PSD a precizat că a primit mesaje de susţinere atât din partea colegilor de partid, cât şi a parlamentarilor. "Mi-au zis să mergem înainte să punem în practică programul de guvernare",a spus Dragnea.

PNL i-a cerut, luni, liderului PSD Liviu Dragnea să demisioneze din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în contextul în care este urmărit penal pentru mai multe infracţiuni, afirmând că fragilizează Parlamentul şi imaginea instituţiei.

DNA a anunţat că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea Tel Drum în privinţa acordării de contracte.

 

Comenteaza