Dragnea: Contribuţia Regelui în al Doilea Război Mondial, imensă. Testamentul său politic e limpede

Dragnea: Contribuţia Regelui în al Doilea Război Mondial, imensă. Testamentul său politic e limpede
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că moartea Regelui Mihai lasă în urmă un gol imens, afirmând că acesta a luptat pentru “o Românie întreagă, democratică şi europeană, care-şi respectă propria tradiţie şi propriile valori naţionale”.

"Sunt profund întristat de vestea morţii Regelui Mihai! Lunga sa suferinţă nu a putut atenua şocul acestei veşti. Aceasta este dovada cea mai palpabilă a prezenţei Regelui Mihai în sufletele noastre, a importanţei sale pentru noi, românii. Golul pe care îl lasă în urmă este imens. Imensă este însă şi contribuţia Regelui în Cel De-al Doilea Război Mondial şi în salvgardarea destinului românesc", a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.

Liviu Dragnea a afirmat că Regele Mihai a luptat pentru o Românie democratică şi europeană, iar testamentul politic al acestuia trebuie urmat indiferent de convingeri politice.

"Regele Mihai a luptat pentru o Românie întreagă, democratică şi europeană, care-şi respectă propria tradiţie şi propriile valori naţionale. Testamentul său politic este limpede şi nu avem decât să-l urmăm toţi, indiferent de convingerile politice! Dumnezeu să-l odihnească!", a conchis Dragnea.

 

Comenteaza